Total Pageviews

Friday, September 2, 2011

De Encyclopedie van de Ayurvedische massage

De Encyclopedie van de Ayurvedische massage
Geschreven door John Douillard, Goddelijke Boeken, Delhi 2011. Rs.900-00
(Te Koop in Indische subcontinent only)
Beschrijving:
Vijfduizend jaar oud, is Ayurvedische massage is aangetoond dat nog steeds de geest en het lichaam door het verlagen van stofwisseling en inspirerende gevoelens van vrede en rust. Vaak toegediend als een onderdeel van een drie-, vijf-of zeven-dagen-programma, deze behandelingen zijn een integraal onderdeel van een diepe reiniging, verjonging en life-extension Ayurvedische programma's die Panchakarma of kya kalpa. Dit boek van een bekende beoefenaar beschikt over meer dan 15 van deze behandelingen, elk beschreven in stap-voor-stap detail en een aantal gesynchroniseerd met twee therapeuten voor het tot twee uur in de lengte. Het biedt de lezer met alle tools die nodig zijn om ayurvedische behandelingen beginnen als een onderdeel van een spa-menu of een massage therapie programma.


Auteur Biografie:
Dr. John Douillard is de auteur van De 3-Season Diet and Body, Mind, en Sport, die heeft verkocht meer dan 60.000 exemplaren en is gedrukt in zes talen. Zijn boek Perfecte Gezondheid for Kids, werd begin vorig jaar uitkwam, gevolgd door The Encyclopedia of Ayurvedische massage (beide in 2004, Noord-Atlantische Oceaan Books). John kreeg zijn Ayurvedische opleiding in India en heeft een Ph.D. in de ayurvedische geneeskunde van de Open International University. Hij is de voormalige directeur van Player Development voor de New Jersey Nets in de NBA. Hij co-directed Ayurvedisch centrum Deepak Chopra's van acht jaar en heeft getraind meer dan 2000 West-artsen in de ayurvedische geneeskunde. Hij lanceerde een conserveermiddel-vrije ayurvedische huidverzorgingslijn in 1998, en een Ayurvedische kruiden lijn voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in 2003. Hij heeft les Ayurvedische geneeskunde, natuurlijke gezondheid, fitness en voeding internationaal zeventien jaar. Op dit moment regisseert hij de LifeSpa School van Ayurveda en praktijken ayurvedische en chiropractie geneeskunde aan LifeSpa in Boulder, Colorado, waar hij woont met zijn vrouw en zes kinderen.


Reviews / Endorsements:
"Met grote helderheid ANF precisie, heeft Dr John Douillard een gedetailleerde handleiding om de diepe systeem van de Ayurvedische massage, waardoor deze oude methode van yoga genezing in praktische focus voor iedereen om te gebruiken in de vele verschillende vormen."
- Dr David Frawley

"Het is met open armen, dat juich ik een dergelijk gedetailleerd maar uitvoerige gids voor massage en spa therapeuten."
- Tara Grodjesk

"Dr Douillard biedt een eenvoudige een zeer praktische gids op de uitvoering van traditionele ayurvedische behandelingen in een spa-menu. Mei van dit werk worden standaard in kwaliteit spa's over de hele wereld."
- Melanie Sachs


Spoedorders Direct naar ons,

Thanking You
 
Varun Gupta
 
Divine Books
40/5, Shakti Nagar,
Delhi 110007
India
 
Ph. No. 011 42351 493
divinebooksindia@gmail.com

No comments:

Post a Comment