Total Pageviews

Friday, September 2, 2011

Encyklopedie ajurvédské masáze

Encyklopedie ajurvédské masáže
Napsal uživatel John Douillard, Divine Knihy, Dillí 2011. Rs.900-00
(Na prodej v indickém subkontinentu kontinentu pouze)
Popis:
Pět tisíc let, je ajurvédské masáže Bylo prokázáno, že stále mysli a těla snížením rychlosti metabolismu a inspirující pocit klidu a míru. Často se podává jako součást tří-, pěti-nebo sedmidenní program, tyto léčby jsou nedílnou součástí hluboké čištění, omlazení a prodloužení života, ayurvédské programy nazývané panchakarma nebo Kya kalpa. Tato kniha známý odborník obsahuje více než 15 z těchto úprav, z nichž každý je popsáno v kroku za krokem detail a některé synchronizovat se dvěma terapeuty až na dvě hodiny na délku. Poskytuje čtenáři všechny nástroje potřebné k zahájení ájurvédského ošetření v rámci lázeňského menu nebo masáže program.


Autor Životopis:
Dr. John Douillard je autorem 3-sezóna stravu a tělo, mysl a sport, kterého se prodalo více než 60.000 výtisků a byla vytištěna v šesti jazycích. Jeho kniha Perfektní zdraví pro děti, byl propuštěn počátkem minulého roku, následovaný Encyklopedie ajurvédské masáže (oba v roce 2004 v oblasti severního Atlantiku knihy). John získal ajurvédské školení v Indii a je držitelem titulu Ph.D. V ajurvédské medicíně z Open University International. On je bývalý ředitel rozvoje pro hráče New Jersey Nets v NBA. On co-řídil Deepak Chopra je ajurvédské centrum pro osm roků a vychovala více než 2000 lékaři v západních ajurvédské medicíně. Zahájil bez konzervačních ajurvédské péče o pleť linky v roce 1998, a ajurvédské bylinné linku pro zdravotnické pracovníky v roce 2003. Vyučuje ájurvédské medicíny, přírodních zdraví, fitness a výživy na mezinárodní úrovni za sedmnáct let. V současné době řídí školu LifeSpa ájurvédy a praxe ájurvédské medicíny a chiropraxe na LifeSpa v Boulderu v Coloradu, kde žije s manželkou a šesti dětmi.


Recenze / poznámek:
"S velkou jasností přesně ANF, Dr. John Douillard poskytuje podrobný průvodce do hlubokého systému ajurvédské masáže, čímž se tato starověká metoda léčení jógy v praktické zaměření pro každého k použití v mnoha různých formách."
- Dr. David Frawley

"Je to s otevřenou náručí, že vítám tento podrobný přesto komplexní příručka pro masáže a lázeňské terapeutů."
- Tara Grodjesk

"Dr. Douillard nabízí jednoduchý velmi praktickou příručku pro provádění tradiční ájurvédské léčby do lázeňského menu. May Tato práce se standardem kvality lázních po celém světě."
- Melanie Sachs


Rush přímé pokyny k nám,

Thanking You
 
Varun Gupta
 
Divine Books
40/5, Shakti Nagar,
Delhi 110007
India
 
Ph. No. 011 42351 493
divinebooksindia@gmail.com

No comments:

Post a Comment