Total Pageviews

Friday, September 2, 2011

Encyclopedia of Ayurvedic Hieronta

Encyclopedia of Ayurvedic Hieronta
Kirjoittanut John Douillard, Divine Books, Delhi 2011. Rs.900-00
(Myytävänä Intian niemimaan välisten vain)
Kuvaus:
Viisi tuhatta vuotta vanha, Ayurvedic hieronta on osoitettu edelleen mielen ja kehon alentamalla metabolisen hinnat ja innostavia tunteita rauhan ja rauhallinen. Usein annetaan osana kolmen, viiden tai seitsemän päivän ohjelmaa, nämä hoidot ovat olennainen osa syväpuhdistus, nuorentuminen, ja elämä-laajennus Ayurvedic ohjelmia kutsutaan panchakarma tai KYA KalPa. Tämä kirja on huomattava harjoittaja sisältää yli 15 näistä hoidoista, joka on kuvattu vaihe vaiheelta yksityiskohtaisesti ja jotkut synkronoitu kahdella terapeutit jopa kaksi tuntia pitkä. Se antaa lukijalle kaikki tarvittavat välineet aloittaa Ayurvedic hoitoja osana spa valikon tai Hierontaterapia ohjelmaa.


Tekijän elämäkerta:
Dr. John Douillard on kirjoittanut 3-Season Diet ja kehon, mielen ja Sport, jota on myyty yli 60000 kappaletta ja se on painettu kuudella kielellä. Hänen kirjansa Perfect Health for Kids, julkaistiin viime vuoden alussa, jonka jälkeen Encyclopedia of Ayurvedic Hieronta (molemmat vuonna 2004, Pohjois-Atlantin Books). John sai ayurvedic koulutus Intiassa ja omistaa Ph.D. ayurvedic lääketieteen Open International University. Hän on entinen johtaja Player Development New Jersey Nets on NBA. Hän yhteistyö ohjannut Deepak Chopra on Ayurvedic keskustasta kahdeksan vuotta, ja on kouluttanut yli 2000 Länsi lääkärit Ayurvedic lääke. Hän käynnisti säilöntäaineeton Ayurvedic ihonhoitosarja vuonna 1998, ja ayurvedic kasviperäisten linjan terveydenhuollon ammattilaisille vuonna 2003. Hän on opettanut Ayurvedic lääke, luonnollinen terveys, kunto ja ravinto kansainvälisesti seitsemäntoista vuotta. Tällä hetkellä hän ohjaa LifeSpa School of Ayurveda ja käytäntöjä Ayurvedic ja kiropraktiikka lääketieteen LifeSpa Boulderissa, Coloradossa, jossa hän asuu vaimonsa ja kuusi lasta.


Arvostelut / merkinnöistä:
"Hyvin selkeästi ANF tarkkuutta, Dr. John Douillard on toimittanut yksityiskohtaisen opaskirja on syvällinen järjestelmä Ayurvedic hieronta, jolloin tämä ikivanha menetelmä joogan parantavan käytännön keskittyä jokaiselle käyttää sen monissa eri muodoissa."
- Dr. David Frawley

"On avosylin että olen tyytyväinen, että tällainen yksityiskohtainen vielä kattava opas hieronta ja spa terapeutit."
- Tara Grodjesk

"Dr. Douillard tarjoaa suoraviivaista hyvin käytännön oppaasta, perinteisen Ayurvedic hoitoja osaksi spa valikosta. Olkoon tämä työ tullut standardi laatu kylpylöistä kautta maailman."
- Melanie Sachs


Rush Tilaukset Suoraan meille, 


 

Thanking You
 
Varun Gupta
 
Divine Books
40/5, Shakti Nagar,
Delhi 110007
India
 
Ph. No. 011 42351 493
divinebooksindia@gmail.com

No comments:

Post a Comment