Total Pageviews

Friday, September 2, 2011

I Encyclopedia of Ayurvedic Massage

I Encyclopedia of Ayurvedic Massage
Skrivet av John Douillard, Divine böcker, Delhi 2011. Rs.900-00
(Till salu i indiska subkontinenten endast)
Beskrivning:
Fem tusen år gammal, har ayurvedisk massage visat sig stilla sinnet och kroppen genom att sänka metabolismen och inspirerande känsla av frid och lugn. Ofta ges som en del av ett tre-, fem-eller sju-dagars program, dessa behandlingar är en integrerad del av djuprengöring, föryngring, och liv-extension ayurvediska program som kallas panchakarma eller KYA KalPa. Denna bok av en känd utövare har mer än 15 av dessa behandlingar, var beskrivningen i steg-för-steg detalj och några synkroniseras med två terapeuter i upp till två timmar långa. Den ger läsaren med alla verktyg som behövs för att börja ayurvediska behandlingar som en del av en spa-meny eller massage program.


Författare Biografi:
Dr John Douillard är författare till Den 3-Season kost och kropp, sinne och idrott, som har sålt över 60.000 exemplar och har tryckts i sex språk. Hans bok Perfekt hälsa för barn, släpptes tidigt förra året, följt av The Encyclopedia of Ayurvedic Massage (båda i 2004, North Atlantic Books). John fick sin ayurvediska utbildning i Indien och har en doktorsexamen i ayurvedisk medicin från Open International University. Han är före detta chef för spelaren utveckling till New Jersey Nets i NBA. Han regisserade Deepak Chopra är ayurvedisk center för åtta år och har utbildat över 2000 västerländska läkare i ayurvedisk medicin. Han lanserade ett konserveringsmedel ayurvediska hudvårdsprodukter under 1998 och en ayurvedisk ört linje för vårdpersonal under 2003. Han har undervisat i ayurvedisk medicin, hälsokost, fitness och kost internationellt i sjutton år. För närvarande är han styr LifeSpa School of Ayurveda och praxis ayurvedisk och kiropraktik medicin vid LifeSpa i Boulder, Colorado, där han bor med sin fru och sex barn.


Recensioner / behörighetstillägg:
"Med stor tydlighet ANF precision har Dr John Douillard lämnat en detaljerad guidebok till de djupgående system av ayurvedisk massage, vilket denna urgamla metod för yogisk healing till praktisk fokus för alla att använda i dess många olika former."
- Dr David Frawley

"Det är med öppna armar jag välkomnar en sådan detaljerad men omfattande guide för massage och spa-terapeuter."
- Tara Grodjesk

"Dr Douillard erbjuder ett enkelt en mycket praktisk guide till att genomföra traditionella ayurvediska behandlingar till en spa-meny. Kan detta arbete blivit standard i kvalitet kurorter runt om i världen."
- Melanie Sachs


Rush order direkt till oss,

Thanking You
 
Varun Gupta
 
Divine Books
40/5, Shakti Nagar,
Delhi 110007
India
 
Ph. No. 011 42351 493
divinebooksindia@gmail.com

No comments:

Post a Comment